Ελληνικά
Giriş Tarihi : 05-10-2016 02:11   Güncelleme : 05-10-2016 02:11

GOOGLE Pixel Το νέο smartphone της Google

GOOGLE Pixel Το νέο smartphone της Google
Η Google ανακοίνωσε το νέο της smartphone κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου απο αυτήν σε ένα μεγάλο event και ήδη οι προσδοκίες για την παρουσίαση του ήταν πολλές αφου είχαν διαρρεύσει ήδη φωτογραφίες του νέου smartphone.
 
Το Pixel της GOOGLE έχει φωτογραφική μηχανή 12.3MP ενώ θα είναι διαθέσιμο από σήμερα για προ-παραγγελία με τιμή που ξεκινούν από $ 649 στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γερμανία και την Αυστραλία Οσο αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά του Pixel διαθέτει οθόνη 5-ιντσών ενώ θα υπάρχει και η επιλογή του και XL Pixel με οθόνη 5,5 ιντσών. Οι συσκευές διαθέτουν 4GB μνήμης RAM, έναν Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστή και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Διαθέτει HDR+, τραβάει φωτογραφίες πιο γρήγορα από οποιοδήποτε smartphone, έχει optical image stabilization και προσφέρει δωρεάν αποθήκευση σε πλήρη ανάλυση μέσω των Google Photos.

Το Pixel διαθέτει Quick Charging μέσω της USB-C θύρας, που υπόσχεται 7 ώρες λειτουργίας με 15 λεπτά φόρτισης, ενώ οι αναβαθμίσεις θα είναι άμεσα διαθέσιμες, κατευθείαν από την Google. Οι νέες συσκευές θα έρθουν σε τρία χρώματα, Quite Black, Very Silver και Really Blue. 

AdminAdmin