Ελληνικά
Giriş Tarihi : 05-04-2022 09:31

Στις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας, εις βάρος της οποίας έχει σχηματιστεί δικογραφία για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεκίνησε στις 8:35 το πρωί της Τρίτης με προορισμό τις φυλακές Κορυδαλλού.

Εκεί, θα κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, υπό καθεστώς υψίστης ασφαλείας και μακριά από άλλες κρατούμενες, για τη δική της ασφάλεια, ενώ θα προαυλίζεται μόνη της.

Κι αυτό γιατί υπάρχει ο φόβος κάποιας επίθεσης από τις συγκρατούμενές της, καθώς η πολύκροτη υπόθεση των αιφνίδιων και ανεξήγητων θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα φαίνεται ότι έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

Η κατηγορούμενη, μετά την πολύωρη απολογία της τη Δευτέρα, κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, καθώς θεωρήθηκε επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και ότι πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

Υπενθυμίζεται πως η δράστις δεν έχει ακόμη ομολογήσει την πράξη της και ισχυρίζεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για τη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς. 

LMLM