Ελληνικά
Giriş Tarihi : 26-02-2022 10:55   Güncelleme : 26-02-2022 10:55

Ζελένσκι: «είμαι εδώ, δεν καταθέτουμε τα όπλα»

Ζελένσκι: «είμαι εδώ, δεν καταθέτουμε τα όπλα»

Νέο μήνυμα απέστειλε ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι από τους δρόμους του Κιέβου το Σαββάτο το πρωί, στους πολίτες της Ουκρανίας, «είμαι εδώ, δεν καταθέτουμε τα όπλα».

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ξεκαθάρισε μέσω βίντεο πως ο ουκρανικός στρατός δεν έχει παραδώσει τα όπλα και συνεχίζει τη μάχη απέναντι στην Ρωσία.

«Υπάρχουν πολλές πλαστές πληροφορίες στο διαδίκτυο ότι καλώ τον στρατό μας να καταθέσει τα όπλα και ότι υπάρχει εκκένωση.Είμαι εδώ. Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα. Θα υπερασπιστούμε το κράτος μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο:

 

 


Απέρριψε την πρόταση των ΗΠΑ να τον φυγαδεύσουν - «Η μάχη είναι εδώ»

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απέρριψε την προσφορά της Ουάσιγκτον για να διαφύγει από την Ουκρανία σύμφωνα με ΜΜΕ των ΗΠΑ.

«Η μάχη είναι εδώ. Χρειάζομαι πυρομαχικά όχι μέσο μεταφοράς» δήλωσε ο Ζελένσκι, σύμφωνα με το όσα είπε στο Associated Press ανώτατος αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών.

Ο Ζελένσκι με ένα νυχτερινό μήνυμα προς τους πολίτες είπε πως «όταν μας επιτίθεστε, θα βλέπετε τα πρόσωπά μας, όχι τις πλάτες μας. Είμαστε όλοι εδώ. Και θα μείνουμε εδώ» διεμήνυσε.

LMLM