Ελληνικά
Giriş Tarihi : 03-02-2022 10:58   Güncelleme : 03-02-2022 10:58

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος για τη δολοφονία του 19χρονου

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος για τη δολοφονία του 19χρονου

Εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ο 23χρονος που συνελήφθη, έφτασε στα δικαστήρια και μπήκε στο γραφείο του εισαγγελέα…

Με χειροπέδες στα χέρια, σκούφο, μάσκα για τον κορονοϊό και το κεφάλι σκυμένο, έφτασε στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 09.30, ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ο κατηγορούμενος για το στυγερό έγκλημα, κράτησε το στόμα του κλειστό, με τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο να τον αποδοκιμάζουν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, συμπλοκή με επακόλουθο τον θάνατο, όπως επίσης για παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και Αθλητισμού.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ενός εκ των δύο οχημάτων που εθεάθησαν να εγκαταλείπουν το σημείο της φονικής επίθεσης, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και ίχνη αίματος τα οποία ερευνώνται. Στα δικαστήρια ο 23χρονος φορούσε αλεξίοσφαιρο γιλέκο και απέφυγε να κοιτάξει, τις κάμερες, τους δημοσιογράφους και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.

LMLM