Ελληνικά
Giriş Tarihi : 24-01-2022 18:21   Güncelleme : 24-01-2022 18:21

Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δήμο Ξάνθης την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δήμο Ξάνθης την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Πολικές θα είναι αύριο οι θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν, κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Θράκη. Οι προγνώσεις που δίνονται για αύριο, στις 8 το πρωί είναι από -5 έως -8 βαθμούς Κελσίου. Γι αυτό το λόγο κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Ξάνθης την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Σήμερα Δευτέρα η θερμοκρασία κυμάνθηκε την ίδια ώρα από 0 έως -1 βαθμό C, γι’ αυτό και ο Δήμος δεν έκλεισε τις σχολικές μονάδες, ενώ ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Διευθυντές των σχολείων έθεσαν τη θέρμανση σε λειτουργία σε όλες τις σχολικές αίθουσες από το βράδυ της Κυριακής.

Ωστόσο, οι καιρικές προγνώσεις, αύριο, κρίνονται εξαιρετικά ακραίες. Για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης που βρίσκονται στα όρια του Δήμου, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, εξαιτίας του πολικού ψύχους που θα επικρατήσει στην περιοχή μας.

“Μέγιστο καθήκον είναι η ασφάλεια των μαθητριών και μαθητών του Δήμου μας -προτεραιότητα όλων, η προστασία της υγείας των νέων ανθρώπων του τόπου μας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης και σημειώνεται: “Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί τη δομή «Καιρικά Νέα Θράκης» και τους ανθρώπους της, για τη συνεργασία και τις υπηρεσίες που παρέχουν στον Δήμο μας, όλο το 24ωρο”.

LMLM