Ελληνικά
Giriş Tarihi : 14-12-2021 10:08   Güncelleme : 14-12-2021 10:08

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Σε ηλικία 72 ετών έχασε τη μάχη για τη ζωή, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος με κορωνοϊό, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία». 

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα είχε επιδεινωθεί και κρινόταν εξαιρετικά κρίσιμη. Την Παρασκευή υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, ενώ κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του. Την Κυριακή υπέστη και σοβαρή νεφρική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η υποστήριξη με μηχάνημα τεχνητού νεφρού. Λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αρνητής. Όπως είχε εκμυστηρευτεί στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, πριν ακόμα προσβληθεί από τον κορωνοιό, ήταν εναντίον της υποχρεωτικότητας. Ο Γιώργος Τράγκας είχε αναφέρει τότε, σε αυτή τη συνομιλία του, ότι ακολουθούσε τις οδηγίες των ιατρών του, οι οποίοι τον είχαν συμβουλέψει να μην εμβολιαστεί,  λόγω μίας σπάνιας αλλεργίας από την οποία έπασχε.

Παρακολουθήστε τι δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας στη «Ζούγκλα», η οποία είχε τίτλο «Είμαι ανεμβολίαστος και διαβητικός με Covid-19»