Ελληνικά
Giriş Tarihi : 02-11-2021 13:08   Güncelleme : 02-11-2021 13:30

Μέσα στο δεκαήμερο θα ανοίξει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση για όλους

Μέσα στο δεκαήμερο θα ανοίξει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση για όλους

Αποκάλυψη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το επόμενο 10ημερο θα ανοίξει η πλατφόρμα για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ανοίξει η πλατφόρμα για ραντεβού της τρίτης δόσης για όλους, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στο OPEN.
Ο κ. Οικονόμου, σημείωσε ότι «μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία για ραντεβού για όλους. Και για τους κάτω των 50. Αυτό εξαρτάται από το πότε έκανε κάποιος τη δεύτερη δόση».

Επεσήμανε επίσης πως το lockdown δεν είναι στο τραπέζι, ενώ η κυβέρνηση δεν σκέφτεται περιοριστικά μέτρα που να αφορούν τους εμβολιασμένους.

Με φόντο την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και τον πυρετό συσκέψεων στην κυβέρνηση, ο κ. Οικονόμου διαμήνυσε πως «δεν πρόκειται να πάμε σε περιοριστικά μέτρα που να αφορούν τους ανεμβολίαστους». Επεσήμανε, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης πως η κυβέρνηση δεν έριξε λευκή πετσέτα στο θέμα της πανδημίας.

Άφησε δε ανοιχτό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να αποφασίσει επιστράτευση των ιδιωτικών γιατρών εάν δεν πειστούν να ενισχύσουν το Σύστημα Υγείας.