Ελληνικά
Giriş Tarihi : 29-06-2021 13:38   Güncelleme : 29-06-2021 13:38

Μόνο οι εμβολιασμένοι στα γήπεδα από 15 Ιουλίου

Μόνο οι εμβολιασμένοι στα γήπεδα από 15 Ιουλίου

Όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, από τις 15 Ιουλίου θα μπορούν ξανά οι φίλαθλοι να μπουν στα γήπεδα και θα έχουν πρόσβαση μόνο οι εμβολιασμένοι, με πληρότητα 85%. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε γνωστό πως μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι θα μπορούν να εισέλθουν σε ανοιχτά και κλειστά γήπεδα από τις 15 Ιουλίου, με πληρότητα 85%. Πρόσβαση θα έχουν και όσοι έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό.


Από εκεί και πέρα η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους, επειδή σ' αυτούς τους χώρους υπάρχει έντονη δραστηριότητα.

Πιο αναλυτικά, πρόσβαση σε όλα τα γήπεδα της χώρας, θα έχουν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, και έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους, ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι (6) μήνες.

Επίσης, οι ανήλικοι θα προσέρχονται με δήλωση self test γονέων.

metra emvoliasmenoi pronomia kivernisi apofaseis

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα και τα προνόμια για τους εμβολιασμένους κατά του κορονοϊού ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (29/06) στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και την συνέντευξη συντονίζει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.