Ελληνικά
Giriş Tarihi : 20-06-2021 11:59   Güncelleme : 20-06-2021 11:59

Κεραυνός σκότωσε 37χρονο βοσκό

Κεραυνός σκότωσε 37χρονο βοσκό

Ο 37χρονος βοσκός βρισκόταν με το κοπάδι του σε ορεινή περιοχή του Μετσόβου, πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο, όταν ξέσπασε δυνατή μπόρα. Προσπάθησε να προφυλαχθεί, αλλά χτυπήθηκε από κεραυνό.

Πένθος και θρήνος στο Μέτσοβο για έναν 37χρονο άνδρα που σκοτώθηκε ακαριαία από κεραυνό. Πρόκειται για βοσκό, ο οποίος προσπάθησε να προφυλαχθεί, ενώ στην περισοχή ήταν σε εξέλιξη καταιγίδα, αλλά στάθηκε άτυχος. Ένας κεραυνός τον χτύπησε και του στέρησε τη ζωή…


Το τραγικό συμβάν έγινε στο Ανήλιο του Μετσόβου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν με το κοπάδι του σε ορεινή περιοχή, πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο, όταν το απόγευμα της Παρασκευής (18/06) ξέσπασε δυνατή μπόρα.

Πιθανόν θέλησε να προφυλαχθεί από την βροχή επιλέγοντας να καθίσει κάτω από ένα δέντρο. Εκεί χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό με καθυστέρηση ωρών, αργά τη νύχτα κι αφού ο 37χρονος δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του.

Έτσι ενημερώθηκαν οι Αρχές και ακολούθησε επιχείρηση. Εντοπίστηκε μετά τα μεσάνυχτα στο σημείο όπου είχε χάσει τη ζωή του.