Ελληνικά
Giriş Tarihi : 03-06-2021 11:28   Güncelleme : 03-06-2021 11:28

Τραγωδία: Θρήνος για το βρέφος που έπεσε σε βόθρο

Τραγωδία: Θρήνος για το βρέφος που έπεσε σε βόθρο

Συνεχίζει να συγκλονίζει η τραγωδία με το αγοράκι 18 μηνών που έχασε τη ζωή του στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης έξω από το σπίτι των παππούδων του. Νέα στοιχεία για το συμβάν έρχονται από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Οι Αρχές προσπαθούν να δώσουν «φως» στις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του το αγοράκι 18 μηνών, όταν έπεσε σε ανοιχτό βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης και νέα στοιχεία για το τραγικό συμβάν έρχονται από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.
Μία κάτοικος μίλησε στον «ΑΝΤ1» και ανέφερε είπε πως λίγη ώρα πριν το παιδί χαθεί, είχε δει το αγγελούδι να παίζει στο συγκεκριμένο σημείο. Σημειώνεται ότι ο 50χρονος πατέρα του παιδιού, βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι και εκείνη την ώρα επέστρεφε από την Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι για το συμβάν ενημερώθηκε η εισαγγελέας, η οποία έδωσε από την Τετάρτη (02/06) εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό.
Πώς συνέβη η τραγωδία
Όλα ξεκίνησαν όταν η 37χρονη μητέρα άφησε το παιδί στους παππούδες για να πάει στον οδοντίατρο. Όταν οι παππούδες αντιλήφθηκαν ότι χάθηκε το αγοράκι, ξεκίνησαν να ρωτούν στη γειτονιά, γι’ αυτό και δεν ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές. Η μητέρα του επέστρεψε στο σπίτι 40 λεπτά αργότερα και ξεκίνησε να ψάχνει το παιδί ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Στη συνέχεια έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί αλλά και πυροσβέστες, καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι το παιδί μπορεί να είχε πέσει μέσα σε βόθρο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, στο φρεάτιο της αποχέτευσης υπήρχαν δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν να είναι λυγισμένα και με αίματα.
Τότε όλοι κατάλαβαν ότι το 18 μηνών αγοράκι είχε πέσει στον βόθρο και ξεκίνησε μια αγωνιώδης διαδικασία για την ανάσυρσή του. Δυστυχώς, το αγγελούδι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί σοκ και να γεμίζει θλίψη τόσο την οικογένεια, όσο και την ευρύτερη περιοχή.