Ελληνικά
Giriş Tarihi : 23-02-2019 09:25   Güncelleme : 23-02-2019 09:25

Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώθηκε η αρίθμηση των οδών στην περιοχή της Άβαντος

Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώθηκε η αρίθμηση των οδών στην περιοχή της Άβαντος

Ολοκληρώθηκε η αρίθμηση των οδών στην περιοχή στο τέρμα της οδού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη, που είχε ξεκινήσει περίπου πριν από τρεις μήνες. Το αθλητικό και πολιτιστικό Σωματείο «Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη» Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμάνων στο Θρήσκευμα με μητρική γλώσσατα τουρκικά στο δήμο Αλεξανδρούπολης, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε  πολύ τον Δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως σε συντονισμό από τον Δήμαρχο οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού κο Χρήστο Γερακόπουλο έκαναν πραγματικότητα ένα πολύ σημαντικό αίτημα μας.

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση πινακίδων στους δρόμους της Τέρμα Άβαντος και η αρίθμηση των σπιτιών. Αποτυπώσαμε σε χάρτη την περιοχή με τις ονομασίες και τον παραδώσαμε στο ταχυδρομείο το οποίο θα τον χρησιμοποιήσει για να παραδίδει πλέον τα γράμματα στα σπίτια των κατοίκων.

Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι να ενημερώσουν τις υπηρεσίες όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΑ κτλ με τις διευθύνσεις τους ώστε να παραλαμβάνουν την αλληλογραφία στα σπίτια τους. 

LMLM