Ελληνικά
Giriş Tarihi : 26-08-2022 09:21

Άγρια δολοφονία: 27χρονος ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του

Άγρια δολοφονία: 27χρονος ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του

Άγρια δολοφνία στην Ιταλία, όπου 27χρονος ποδοσφαιριστής σκότωσε την 57χρονη πρώην σύντροφο του χτυπώντας την στο κεφάλι με σφυρί.

«Δεν βλέπω την ώρα να έρθει η αστυνομία, θέλω να τελειώσουν όλα», ήταν τα πρώτα λόγια που ψέλλισε ο 27χρονος Τζιοβάνι Παντοβάνι, μετά την δολοφονία της πρώην συντρόφου του, της 57χρονης Αλεσσάντρα Ματεούτσι.

Την Τρίτη, 23 Αυγούστου, ο ποδοσφαιριστής και μοντέλο από την Ανκόνα περίμενε την Ματεούτσι επί δύο ώρες στην είσοδο του κτηρίου όπου έμενε το θύμα, σε προάστιο της Μπολόνια. Είχε ταξιδέψει νωρίτερα αεροπορικώς από τη Σικελία, όπου κατοικεί και παίζει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα.

Όταν η 57χρονη επέστρεψε στην κατοικία της, γύρω στις 9.30 μ.μ (τοπική ώρα) ο νεαρός άντρας την αιφνιδίασε.

Άρχισε να την χτυπάει με τα χέρια του και στη συνέχεια με ένα σφυρί και «άλλα αιχμηρά αντικείμενα» την τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι ενώ εκείνη του φώναζε να σταματήσει και καλούσε σε βοήθεια.

Οι γείτονες έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην Ματεούτσι και κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγο πριν την άφιξη του ασθενοφόρου ενώ ο δολοφόνος περίμενε στο σημείο τους αστυνομικούς για να τον συλλάβουν.

«Την άκουσα να ουρλιάζει “βοήθεια, Τζιοβάνι σε παρακαλώ, όχι!”», είπε η αδερφή της Ματεούτσι στους αστυνομικούς καθώς οι δύο γυναίκες συζητούσαν στο τηλέφωνο την ώρα που ο 27χρονος επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του.

Η Στεφανία Ματεούτσι ανέφερε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης πως η αδελφή της φοβόταν τον 27χρονο. Σύμφωνα με την ίδια, ο 27χρονος δεν είχε ασκήσει σωματική βία στο θύμα αλλά ζήλευε την σύντροφό του και έκανε σκηνές ζηλοτυπίας σπάζοντας πιάτα και πετώντας της ποτήρια.

Όταν εκείνη δεν του απαντούσε στο τηλέφωνο, εκείνος τηλεφωνούσε στην οικογένειά της και τους μιλούσε με προσβλητικά λόγια.

AdminAdmin