Ελληνικά
Giriş Tarihi : 01-02-2017 16:00   Güncelleme : 01-02-2017 16:00

Συκοφάντης και ψεύτης ο Βασιλακόπουλος

Συκοφάντης και ψεύτης ο Βασιλακόπουλος

Δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Βασιλακόπουλου εξαπέλυσε με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, με αφορμή τα όσα είπε ο Πρόεδρος της ΕΟΚ για την ακριτική πόλη σε συνέντευξη του.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος  στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM" προκάλεσαν την οργή του Αντιπεριφερειάρχη Θράκης, Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη. Συν τοις άλλοις, προκάλεσαν και την άμεση απάντηση του, η οποία εκφράστηκε με την κάτωθι επιστολή που απέστειλε προς τα Μ.Μ.Ε., χρησιμοποιώντας μάλιστα βαριές εκφράσεις κατά του Προέδρου της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης:

"Η ντροπή είναι πολύ μικρή λέξη για να αποδώσει την ύβρη και τη θρασύτητα του κ. Βασιλακόπουλου, προέδρου της ΕΟΚ, σχετικά με τη δήλωση του για την Ξάνθη ως μη κατάλληλο τόπο για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου μπάσκετ. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Ξάνθη είναι σε ένα ευαίσθητο σημείο. Φοβηθήκαμε μήπως είχαμε με τους στρατούς των δυο ομάδων και εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας. Το πρόβλημα έχει δημιουργήσει η ίδια η κοινωνία. Εδώ δεν μπορεί να κάνει συναυλία ο Νταλάρας».

Και αυτό επειδή ήμασταν η μοναδική πόλη που εγγράφως και επισήμως διεκδικήσαμε τον τελικό του μπάσκετ και δεν μπορούσε να μας προσάψει τίποτε άλλο. Ποιός σας ενημέρωσε ότι υπάρχουν θέματα ασφαλείας στην περιοχή μας; Η αστυνομία; Ο στρατός; Οι μυστικές υπηρεσίες της CIA; Γνωρίζετε κάτι;

Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε επαρκώς στα παραπάνω ερωτήματα μας, δεν μένει παρά να σας χαρακτηρίσουμε ως έναν κοινό συκοφάντη, ψεύτη, που με την άθλια δήλωση σας, υποσκάπτετε όχι μόνο τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά και την ηρεμία των Ελλήνων πολιτών της περιοχής. Η λέξη ντροπή είναι λίγη.

Τι να περιμένει κανείς από έναν παράγοντα «δεινόσαυρο» της Ε.Ο.Καλαθοσφαίρισης που βρίσκεται στη δεκαετία των 80 και μόνο σε μόνο σε άνοια μπορούν να δικαιολογηθούν τα λεγόμενα του. Δυστυχώς, διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Κύριε Βασιλακόπουλε, αμφιβάλλουμε αν έχετε επισκεφτεί ποτέ την πόλη μας και ούτε μας ενδιαφέρει. Μας ενδιαφέρει όμως να μας αφήσετε ήσυχους να πορευτούμε με τα οράματα μας, με τον πολιτισμό μας και την πολυπολιτισμικότητα μας.

Διαχρονικά ως Ξανθιώτες, έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε, που πάμε και τι έχουμε προσφέρει στη Χώρα μας. Απομονωθείτε στον μικρόκοσμό σας και ασχοληθείτε με τις ίντριγκες που σας καθιέρωσαν «δεινόσαυρο» παράγοντα".