Ελληνικά
Giriş Tarihi : 21-12-2016 19:21   Güncelleme : 21-12-2016 19:21

Βαριές ποινές για το επεισόδιο στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης

Βαριές ποινές για το επεισόδιο στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης

Την Δευτέρα 2 συλληφθέντες συνόδευαν δεμένους με χειροπέδες 4 άνδρες της Ασφάλειας στο δικαστικό μέγαρο όταν τους επιτέθηκαν συνολικά 6 άτομα.

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες προσποιήθηκε ότι λιποθύμησε. Οι συγγενείς τους από το Δροσερό προσπάθησαν να τους απελευθερώσουν ενώ απείλησαν τους άνδρες της ασφάλειας ότι θα τους περιμένουν για αντίποινα στο συνοικισμό τους ενώ ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είχε επιχειρήσει να αποδράσει.

Οι 5 από τους 6 συγγενείς τους δικάστηκαν την Τρίτη με την αυτόφωρη διαδικασία από το μονομελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης ενώ η 16χρονη που συνελήφθη επίσης, θα δικαστεί από το δικαστήριο ανηλίκων.  Στις τέσσερις γυναίκες, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών για τα αδικήματα της απόπειρας απελευθέρωσης κρατουμένου, εξύβρισης, απειλής και αντίστασης ενώ για τα ίδια αδικήματα ο 25χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών.

Τέλος στο εδώλιο βρέθηκε και ένας από τους δύο ληστές συγγενείς τους, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκιση 3,5 ετών για την απόπειρα απόδρασης.

Οι ποινές δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα και οι δράστες οδηγήθηκαν στη φυλακή !

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια για να απολογηθούν οι δύο ληστές, που κατηγορούνται για σωρεία αδικημάτων, ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή.

AdminAdmin