Ελληνικά
Giriş Tarihi : 03-07-2014 10:09   Güncelleme : 03-07-2014 10:09

Εξελέγη «επικεφαλής» του Ποταμιού Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Οι αντιπρόσωποι του ιδρυτικού συνεδρίου του Ποταμιού στο Λαύριο εξέλεξαν «διά βοής»...

Εξελέγη «επικεφαλής» του Ποταμιού Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Οι αντιπρόσωποι του ιδρυτικού συνεδρίου του Ποταμιού στο Λαύριο εξέλεξαν «διά βοής», υψώνοντας τις κάρτες τους, τον Σταύρο Θεοδωράκη ως «επικεφαλής» του Ποταμιού. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εκλογή της 70μελούς Πανελλήνιας Επιτροπής.

 

Νωρίτερα το σώμα του συνεδρίου είχε εγκρίνει το κείμενο θέσεων του συνεδρίου, το κείμενο συμπερασμάτων και το καταστατικό του κόμματος, στο οποίο πλέον τα μέλη αποκαλούνται «εθελοντές» και αντί για πρόεδρο προκρίνεται ο όρος «επικεφαλής».

 

«To χειροκρότημά σας είναι αφιερωμένο σε όλους τους συνέδρους, που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και αποτελούν την καλύτερη απόδειξη, ότι αυτή η χώρα θα αλλάξει» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την εκλογή του, προσθέτοντας ότι «η μεγάλη αλλαγή θα τους παρασύρει όλους».

 

Ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε πως «η δεξαμενή του Ποταμιού είναι τεράστια» και αυτοί που βλέπουν με συμπάθεια το κόμμα είναι περισσότεροι από εκείνους που το ψήφισαν στην πρώτη του εκλογική μάχη. Τέλος, σημείωσε ότι μεγάλη σημασία θα έχει από δω και πέρα η δουλειά των εκλεγμένων εκπροσώπων του κινήματος στις περιφέρειες.

 

«Εμείς δεν θα γίνουμε περιοδεύων θίασος. Οι περιφερειακές ομάδες και οι κατά τόπους εθελοντές μας θα παρεμβαίνουν όταν υπάρχουν κάποια σημαντικά ζητήματα, υποδεικνύοντας πρακτικές, επαναστατικές, καινοτόμες λύσεις» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

AdminAdmin