Ελληνικά
Giriş Tarihi : 09-11-2016 08:35   Güncelleme : 09-11-2016 08:35

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τη μαχητική αντιφασιστική διαδήλωση που ακύρωσε τη φιέστα των νεοναζί

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τη μαχητική αντιφασιστική διαδήλωση που ακύρωσε τη φιέστα των νεοναζί

Η τοπική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης, χαιρετίζει τη μαχητική αντιφασιστική διαδήλωση του Σαββάτου η οποία πρακτικά ακύρωσε τη φιέστα των νεοναζί στην Ξάνθη. Την ίδια ώρα που στην πόλη της Ξάνθης υπήρχαν εκατοντάδες διαδηλωτές, οι φασίστες της χρυσής αυγής, 5 βουλευτές, η φύλαξή τους και μια χούφτα άτομα, ήταν αμπαρωμένοι στα γραφεία τους. Οι εργαζόμενοι και η νεολαία της Ξάνθης, δώσαμε μια ισχυρή πρώτη απάντηση στους νοσταλγούς του Χίτλερ ότι η συμμορία τους είναι ανεπιθύμητη. Η μάχη ενάντια στον ρατσισμό και το φασισμό δεν έχει τελειώσει.

Όπως θα συνεχίζουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, έως ότου απομακρυνθούν τα γραφεία-ορμητήρια της χρυσής αυγής από την Ξάνθη, το ίδιο θα κάνουμε και με τις πολιτικές οι οποίες την ενισχύουν. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με την πολιτική της λιτότητας, των περικοπών και του ρατσισμού δίνει άλλοθι στους ναζιστές να μπορούν να χύνουν το δηλητήριό τους. Υπογράφοντας μνημόνια, παραχωρώντας την δημόσια περιουσία στους καπιταλιστές και ακολουθώντας κατά γράμμα τις νεοφιλελεύθερες επιλογές της Ε.Ε. οδηγεί τους εργαζόμενους και την νεολαία στην εξαθλίωση και την απογοήτευση ανοίγοντας στους φασίστες πεδίο για να δράσουν.

Ταυτόχρονα, η πολιτική στο προσφυγικό, με την ρατσιστική συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, δίνει αέρα στα πανιά της Χρυσής Αυγής για να οργανώσει υποτιθέμενους «αγανακτισμένους πολίτες» στο να επιτεθούν σε πρόσφυγες και μετανάστες. Δίνουμε τη μάχη χέρι - χέρι με τα αδέλφια μας τους Τούρκους και τους Κούρδους, ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή. Παλεύουμε για έναν κόσμο που οι εργαζόμενοι θα ζούμε αδελφωμένα, ανεξάρτητα από την καταγωγή μας, και θα καρπωνόμαστε τον πλούτο που παράγουμε.

Κλείνοντας, θέλουμε να αναφέρουμε ότι οι ανακοινώσεις που έχουν σταλεί στα ΜΜΕ εξ ονόματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν εκφράζουν τις απόψεις της πλειοψηφίας και είναι αντίθετες και εχθρικές στις πολιτικές παραδόσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Παρά τις διαφωνίες μας, στηρίζουμε τις δράσεις των συντρόφων μας στην ΚΕΕΡΦΑ, η οποία έχει δώσει σκληρές μάχες ενάντια στους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

AdminAdmin